Dynamische audiovisuele communicatie

Wenst u op uw sites met uw klanten te communiceren?

Dynamische audiovisuele communicatie

We bieden u een waaier aan systemen aan die perfect aan uw behoeften voldoen.
Een software, met performante hulpmiddelen voor het beheer van uw communicatie, helpt u om beter met uw bestaande klanten te communiceren en een nieuw doelpubliek te bereiken.

Onze systemen zijn niet alleen compatibel met meerdere player-types, maar ook met meerdere klantenbegeleidingssystemen. Onze informaticasystemen draaien op verschillende infrastructuren: Standalone – Multiview – Network – Enterprise Server.

Heeft u een project voor uw communicatie met het publiek en wilt u de beste oplossing vinden?

 

 

Zij laten toe media in verschillende formaten op een of meerdere schermen uit te zenden. Eén of meerdere personen, met beheersrechten, kunnen hen vanaf een enkele plaats controleren en beheren.

U kan de voornaamste configuraties zien in onze downloadbare brochure

De softwareprogramma’s beschikken over eenvoudige, native hulpmiddelen zodat u vanuit een bibliotheek met sjablonen zeer snel inhoud creëert.
U maakt zelf de playlists die volgens uw communicatiestrategieën doorgegeven worden.

De programmamodulen zijn

 

 

Dergelijke systemen kunnen moeilijk te beheren zijn. Het gebruik van dergelijke systemen is doorgaans ingewikkeld. Q-DS is daarentegen toegankelijk voor iedereen en gebruiksvriendelijk. Tegelijk is het een krachtig en doeltreffend communicatiemiddel. U zal het merken in dit filmpje of in dit filmpje.

Communicatie draait om boodschappen. Het is vaak een uitdaging die goed te formuleren. Om die reden stellen we niet alleen een bibliotheek met achtergronden, sjablonen en andere widgets ter beschikking, maar ook een team communicatiespecialisten.

 

Vertel ons wat u nodig heeft